Általános információk  
Aktuális rendezvény
Szakmai program  
Szabadidő programok  
Regisztráció  
   
 

Meghívó

Rendezvényeinket támogató szakmai és érdekképviseleti szervek, valamint konferenciáink szervező bizottsága nevében nagy tisztelettel és szeretettel meghívjuk Önt és Munkatársait az

Egészségügy 5 Dimenzióban Téli Szimpóziumára

mely Egészségügy (politikai) rivaldafényben és a hétköznapokon címmel

2018. január 23-án 9:25 órai kezdettel kerül megrendezésre

Budapesten, a Danubius Hotel Hungária City Center konferencia termében.

Szakmai körökben jól ismert rendezvénysorozatunk évente két alkalommal kínál lehetőséget az egészségügy szereplői számára aktuális egészségügy-politikai kérdések megvitatására, a sürgős tennivalók megvitatására, összességében a jövő vizionálására - ideális környezetben, a Margitszigeten - 21. éve már. Szállodánk e télen esedékes felújítása miatt a helyszín átmenetileg megváltozik.

Vendégeink: egészségügy-politikusok,  intézményvezetők, orvosok, szakdolgozók érdekképviseleti és szakmai szerveinek vezetői, betegszervezetek képviselői, önkormányzatok tisztségviselői, valamint egészségipari beszállítók képviselői.

Előadóink: államtitkárok, egyetemi tanárok, intézetvezetők, szakértők, valamint az egészségügyi dolgozók szakmai- és érdekképviseleti szerveinek vezetői.

Januári évadnyitó rendezvényünk kiemelt aktualitását az adja, hogy a választások közeledtével egyre fokozottabb érdeklődés tapasztalható a pártok- és a média képviselői részéről az egészségügy jelene, jövője, de még inkább a rendszer működési problémái és hiányosságai iránt. Szimpóziumunkon a hagyományos tényfeltáró előadások mellett a szakma jeles képviselőivel folytatott beszélgetések során feltárul előttünk az egészségügy belső világa, maga a publikus valóság.

Rendezvényünkről bővebb információ található honlapunkon. Cím: www.oen.hu. Szakmai programunk december 08-án kerül meghírdetésre.

Budapest, 2017. november 30.

Viszontlátásra szimpóziumunkon:

Dr Kovács Zoltán

Közérdekű közlemény

Amint azt augusztus 31-én Egészségügy 5 Dimenzióban című konferenciánk zárószavaiban bejelentettük,

  • szállodánk, a Danubius Health Spa Resort Hotel Margitsziget

évek óta tartó felújítási munkálatai befejező szakaszukba értek.  A munkálatok érintik a földszinti közös terek és helyiségek legtöbbjét és a tervek szerint novembertől-áprilisig tartanak. Ezért Téli Szimpóziumunk helyszínéül más, hasonlóan jó adottságú budapesti szállodák közül voltunk kénytelenek választani. Munkánkat megnehezítette, hogy további négy Danubius hotel felújítása folyik egyidejűleg ebben az idő intervallumban, így a Hélia, Béke, Hilton, és Grand Hotel Margitsziget kiesett a választási lehetőségeink közül. Több négycsillagos konferencia hotel lelakottsága, elhelyezkedése, vagy alapvető szolgáltatások hiánya miatt (pl. garantált parkolóhely) került le a listánkról.

Mivel alapvető szempont volt a gyors és biztonságos megközelíthetőség is, (3-as metró felújítása miatt keletkező dugók elkerülése, pályaudvarok közelsége, jó tömegközlekedési lehetőségek) ésszerű választásnak tűnt, hogy konferenciánk januári színhelye a

  • Danubius Hotel Hungária City Center legyen.

A Hotel Hungária a mai formájában Magyarország legnagyobb szállodájaként várja vendégeit. Népszerűségét magas szintű szolgáltatásainak és kedvező elhelyezkedésének köszönheti. Gyalog mindössze pár perc a Keleti pályaudvar, de a többi pályaudvar is mindössze 10-20 percre van. A Hungaria nagy kapacitású, változatosan kihasználható rendezvénytermeinek köszönhetően is közkedvelt konferenciahelyszín.

Aki autóval érkezik a fővárosba a reggeli csúcsforgalom lezajlása után viszonylag könnyen elérheti Baross téri célpontját minden irányból. Parkolási lehetőség: egyrészt a szálloda saját parkoló termében (bejárat a Munkás u. 9 felöl) max. 35 autó befogadására, másrészt az Alsó erdősor utcai parkolóházban 30-40 autó fogadására van lehetőség (bejárat a Rákóczi út felől az utca elején) 5 percre a szállodától. Amennyiben garantált parkolóhelyre tart igényt Jelentkezési lapján kérjük, jelölje meg a szolgáltatatást és írja be gépkocsija rendszámát a keretbe. Csak ebben az esetben tudjuk garantálni a foglalt parkolóhelyet. A helyszínről szimpóziumunk előtt három nappal e-mailben értesítést küldünk.

Az időjárást nem tudjuk befolyásolni, de mindent megteszünk annak érdekében, hogy utazása és a konferencián tartózkodása kellemes legyen.

Kellemes kikapcsolódást és élményekben gazdag tanácskozást kívánunk!

A szervezőbizottság