Általános információk
Aktuális rendezvény  
Szakmai program  
Szabadidő programok  
Regisztráció  
   
 

 

Fontos információk,
A konferencia díjai, részvételi feltételek

Üdvözöljük Önt az Egészségügy 5 Dimenzióban XXI. konferenciáján. Engedje meg, hogy az esetleges problémák elkerülése végett néhány hasznos tanáccsal segítsük Önt a tájékozódásában.

A szakmai programokról általánosságban

 • Felhívjuk megtisztelő figyelmét arra, hogy a konferencia szakmai programja
  2017. augusztus 31.-én 9.00-kor kezdődik!
  Kérjük Önt, hogy foglalja el helyét még az előadások megkezdése előtt a Star Auditóriumban.
 • Azok számára, akik először tisztelnek meg bizalmukkal bennünket tájékoztatásul közöljük, hogy a Star Auditórium a Platán Étterem előtt balra található /rézkorlátos, tükrös/ lépcsőházon keresztül közelíthető meg.
 • Az előadások, - reményeink szerint - a programban meghatározott ütemterv szerint következnek egymás után. Az elhangzottakkal kapcsolatos kérdéseiket vagy közvetlenül az előadás után, vagy a programblokkok végén tehetik fel. Ennek rendjét a levezető elnök jogosult meghatározni. A programblokkok végén lehetőséget biztosítunk interaktív párbeszédre a részvevő előadók és a hozzászólók között.
 • Egyes, kiemelt fontosságúnak tekintett program elemeinket az előadóval folytatott interjú formájában kívánjuk vendégeink számára felkínálni, mondanivalóját élvezetesebbé és hasznosabbá tenni. Ezeket az interjúkat „Párbeszéd” jelzéssel láttuk el program füzetünkben. 
 • A konferencián elhangzott előadások /vetített/ vázlatai a rendezvényt követő 8. naptól kezdve megtekinthetők honlapunkon az előadások címe mellett elhelyezett ikonra kattintva - csatolt file-ként.
 • Önkormányzati Egészségügyi Napok XXI. kongresszusának program-tervezete honlapunkon a szakmai programok önálló fejezetben lesz megtalálható.

Részvételi feltételek

Jelentkezés

 • A Jelentkezési lapot kérjük, a választott szolgáltatásoknak megfelelően online kitölteni, vagy kinyomtatni és visszaküldeni faxon Konferencia Irodánk számára. Fax szám: 06 /66/ 323-993. A jelentkezési lap e-mail-en (oenkonferencia01@gmail.com), vagy kivételesen postai úton (ÖEN Konferencia Iroda 1111 Budapest, Bicskei u. 3-7 A. I/3 címre) is visszaküldhető. Ha bármilyen kétsége támadna arra vonatkozóan, hogy küldeménye sikeresen megérkezett-e a célállomására, -kérjük- szíveskedjen telefonon érdeklődni.
  Tel: 06 /20/ 424-6907
 • Jelentkezési határidő: 2017. július 20.

Regisztráció

 • Weben, faxon (06-66/323-993), e-mail-en (oenkonferencia01@gmail.com), vagy postai úton (ÖEN Konferencia Iroda 1111 Budapest, Bicskei u. 3-7 A. I/3) visszaküldött, jelentkezési lapjának megfelelően regisztráljuk Önt. Ezután küldjük a regisztrációs számát is tartalmazó „Megrendelés visszaigazoló” levelünket, valamint a részvételi díjról szóló előleg számlát, mely alapján kérjük az összeg átutalását. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy regisztrációja a banki jóváírás után érvényes.
 • Regisztráció a konferencia napján a Danubius Health Spa Resort Margitsziget előcsarnokában jelzett helyen felállított regisztrációs pultnál történik, reggel 8 órától.
 • A gyors regisztráció érdekében -kérjük-, jegyezze meg a Konferencia Iroda által közölt regisztrációs számot. Visszaigazoló levelünkben közölt regisztrációs szám a zökkenőmentes ügyintézést és a gyors regisztrációt szolgálja. Ennek bemondásával, vagy az erről szóló értesítő levelünk bemutatásával pillanatok alatt megtörténik az egyeztetés, és Ön kézhez kapja az igényelt szolgáltatásokra vonatkozó tikettjeit.
  Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az egyes szolgáltatások kizárólag csak az arra szóló tikettek átadása ellenében vehetők igénybe. Itt kívánjuk megjegyezni, hogy névkártyájának viselése szintén kötelező a konferencia teljes területén.

Számlázási és fizetési feltételek

 • A feldolgozást, és esetleges egyeztetéseket követően „Megrendelés visszaigazolásban” tájékoztatjuk a jelentkezőket a számukra lefoglalt szolgáltatásokról és a regisztrációs sorszámról. Fizetési határidő a „visszaigazoló”, levelünkkel egyidőben megküldött előleg számla kézhezvételétől számított 8 nap. Nyomatékosan kérjük, hogy az átutalásnál a regisztrációs számra hivatkozni szíveskedjenek.
 • Az adótörvények értelmében a részvételi díjról előlegszámlát állítunk ki, melyet a „Megrendelés visszaigazoló” levelünkkel egyidőben megküldünk a résztvevőknek.  A rendezvény lebonyolítását követően minden résztvevőnek elkészítjük és kipostázzuk a végszámlát, amely pénzügyi teljesítést csak abban az esetben igényel, ha a megrendelt és a tényleges igénybevett szolgáltatás között eltérés adódik.
 • Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a természetbeni juttatások utáni esetleges adófizetési kötelezettség a megrendelőt terheli.

A konferencia díjai

Az Egészségügy 5 Dimenzióban XXI. konferencia díjai az alábbiakat tartalmazzák:

A regisztrációs díj tartalmazza:

 • a teljes szakmai programon való részvételt,
 • a konferencia anyagait (regisztrációs kártya, prospektus, információs anyagok)
 • kávé- és üdítőjegyet, mely az előadások szüneteiben használható fel a recepcióval átellenben lévő drinkbárban 

A regisztrációs díjakon felüli szolgáltatásokat (szállás, étkezés, parkolás, társasági programok) a résztvevő által megrendelt és a szervezők által visszaigazolt igényeknek megfelelően teljesítjük.

Étkezés:

 • Ebéd: az erre a célra rendszeresített tikett ellenében a Star Auditórium közvetlen szomszédságában lévő Platán étteremben büféebéd formájában vehető igénybe, az étterem által kínált bőséges és széleskörű választékból. Igyekeztünk a programok között kellő időt biztosítani a nyugodt, kényelmes étkezésekre. Az étterem 12-14.30h-ig áll vendégeink rendelkezésükre. Jó idő esetén az étterem terasza is igénybe vehető.
 • Az ebédhez tartozik személyenként egy kávé, valamint egy üveg ásványvíz, vagy az Ön személyes választása esetén egy üdítőital. A kávét és üdítőitalt az ott lévő felszolgálóktól kérni, rendelni kell!

Parkolás:

 • Vendégeink gépkocsijának parkoltatása díjfizetés ellenében történik, ami történhet helyben készpénzzel fizetve, vagy előre, a jelentkezési lapon igényelt (színes) parkolójegyének felhasználásával. Távozáskor a beléptető automatától kapott, időpont megjelölést tartalmazó parkoló cédulát kérjük a parkolójegyével együtt a szálloda recepciónál lebélyegeztetni és a fizetőkapunál leadni! Parkolójegy hiányában a parkolási díj helyszíni megfizetése kötelező.

Megközelíthetőség:

 • Akik személygépkocsival érkeznek konferenciánkra, az érkezési irány eleve meghatározza a válaszható közlekedési útvonalakat. A lényeges információ az, hogy személygépkocsival csak az Árpád-hídról e célra kialakított lejárón lehet letérni a Margitszigetre a híd közepe táján elhelyezett, jelzéseket követve. A hídról letérve balra a fizető kapun át lehet a szálloda parkolójához jutni.
 • Vonattal érkezők a Nyugati pályaudvarról a negyedóránként közlekedő 26-os busszal
  • A Déli pályaudvarról metróval a Moszkva térig, majd a 4-es, vagy 6-os villamossal a Margit-híd közepén lévő lejáróig, ahonnan ugyancsak 26-os busszal érhető el a hotel.
  • A Keleti pályaudvarról: metróval a Blaha Lujza térig, onnan 4-es 6-os villamossal a Margit-híd Margitszigeti lejárójáig, majd ugyancsak a 26-os busszal a szállodáig közlekedhetnek.

Lemondás és módosítás:

 • A jelentkezési lapon megadott igények lemondását kizárólag írásban, az Önkormányzati Egészségügyi Napok címére eljuttatva tudjuk elfogadni.
 • Lemondás esetén a befizetett díjakat nem áll módunkban visszafizetni.
 • A jelentkezési lapon leadott igények módosítását csak írásban tudjuk elfogadni. Az ebből adódó díjkülönbözetek kiszámításánál a módosítás feladásának napja a döntő.

A jelentkezési lapok weben, faxon, e-mail-en, postai úton történő elküldésével jelezhetik részvételi szándékukat a konferenciánk iránt érdeklődök. A jelentkezési lapok, a konferencia tervezett témakörei a honlapunkon www.oen.hu elérhetők, ahol a rendezvénnyel kapcsolatos összes fontos információ (étkezés, társasági program, szállás, parkolás, stb.) is megtalálható.

Szeretettel várjuk a konferencián!

Budapest, 2017. június 11.

Tisztelettel: a Szervező Bizottság

Konferencia adatai:

Konferencia címe: Egészségügy 5 Dimenzióban XXI. konferencia
Időpont: 2017. augusztus 31.
Helyszín:  Danubius Health Spa Resort Hotel Margitsziget Star Auditórium
Ország: Magyarország, Budapest
Kontakt személy:  Dr. Kovács Zoltán
Telefon: 20/9833-071
e-mail: konferencia@oen.hu

A konferencia szervező bizottsága:

ÖEN Szervező Bizottság: 1111 Budapest, Bicskei u. 5-7 A I/3
Partnerség Egészséges Társadalmunkért - Közéleti Társaság
Elnök: Dr. Kovács Zoltán