Általános információk
Aktuális rendezvény  
Szakmai program  
Szabadidő programok  
Regisztráció  
   
 

Fontos információk,
A konferencia díjai, részvételi feltételek

Üdvözöljük Önt az Egészségügy 5 Dimenzióban konferenciáján. Engedje meg, hogy az esetleges problémák elkerülése végett néhány hasznos tanáccsal segítsük Önt a tájékozódásában.

A szakmai programokról általánosságban

 • Felhívjuk megtisztelő figyelmét arra, hogy a konferencia szakmai programja
  2020. szeptember 01-én 9.00-kor kezdődik!
  Kérjük Önt, hogy foglalja el helyét még az előadások megkezdése előtt.
 • Az előadások, - reményeink szerint - a programban meghatározott ütemterv szerint következnek egymás után. Az elhangzottakkal kapcsolatos kérdéseiket vagy közvetlenül az előadás után, vagy a programblokkok végén tehetik fel. Ennek rendjét a levezető elnök jogosult meghatározni. A programblokkok végén lehetőséget biztosítunk interaktív párbeszédre a részvevő előadók és a hozzászólók között.
 • Egyes, kiemelt fontosságúnak tekintett program elemeinket az előadóval folytatott interjú formájában kívánjuk vendégeink számára felkínálni, mondanivalóját élvezetesebbé és hasznosabbá tenni. Ezeket az interjúkat „Párbeszéd” jelzéssel láttuk el program füzetünkben.
 • A konferencián elhangzott előadások /vetített/ vázlatai a rendezvényt követő 8. naptól kezdve megtekinthetők honlapunkon az előadások címe mellett elhelyezett ikonra kattintva - csatolt file-ként.
 • Önkormányzati Egészségügyi Napok konferenciájának program-tervezete honlapunkon a szakmai programok önálló fejezetben lesz megtalálható.

Danubius Health Spa Resort Hotel Margitsziget

Részvételi feltételek

Jelentkezés

 • A Jelentkezési lapot kérjük, a választott szolgáltatásoknak megfelelően online kitölteni, vagy kinyomtatni és visszaküldeni faxon Konferencia Irodánk számára. Fax szám: 06 /66/ 323-993. A jelentkezési lap e-mail-en (oenkonferencia01@gmail.com), vagy kivételesen postai úton (ÖEN Konferencia Iroda 1111 Budapest, Bicskei u. 3-7 A. I/3 címre) is visszaküldhető. Ha bármilyen kétsége támadna arra vonatkozóan, hogy küldeménye sikeresen megérkezett-e a célállomására, -kérjük- szíveskedjen telefonon érdeklődni.
  Tel: 06 /20/ 424-6907

Regisztráció

 • Weben, faxon (06-66/323-993), e-mail-en (oenkonferencia01@gmail.com), vagy postai úton (ÖEN Konferencia Iroda 1111 Budapest, Bicskei u. 3-7 A. I/3) visszaküldött, jelentkezési lapjának megfelelően regisztráljuk Önt. Ezután küldjük a regisztrációs számát is tartalmazó „Megrendelés visszaigazoló” levelünket, valamint a részvételi díjról szóló előleg számlát, mely alapján kérjük az összeg átutalását. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy regisztrációja a banki jóváírás után érvényes.
 • Regisztráció a konferencia napján a Hotel előcsarnokában jelzett helyen felállított regisztrációs pultnál történik, reggel 8 órától.
 • A gyors regisztráció érdekében -kérjük-, jegyezze meg a Konferencia Iroda által közölt regisztrációs számot. Visszaigazoló levelünkben közölt regisztrációs szám a zökkenőmentes ügyintézést és a gyors regisztrációt szolgálja. Ennek bemondásával, vagy az erről szóló értesítő levelünk bemutatásával pillanatok alatt megtörténik az egyeztetés, és Ön kézhez kapja az igényelt szolgáltatásokra vonatkozó tikettjeit.
  Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az egyes szolgáltatások kizárólag csak az arra szóló tikettek átadása ellenében vehetők igénybe. Itt kívánjuk megjegyezni, hogy névkártyájának viselése szintén kötelező a konferencia teljes területén.

Számlázási és fizetési feltételek

 • A feldolgozást, és esetleges egyeztetéseket követően „Megrendelés visszaigazolásban” tájékoztatjuk a jelentkezőket a számukra lefoglalt szolgáltatásokról és a regisztrációs sorszámról.
 • A részvételi díjakat augusztus 15-ig nem szükséges átutalni! Amennyiben a járványügyi veszélyhelyzet miatti korlátozások - legkésőbb augusztus 15-iki hatállyal - visszavonásra kerülnek a részvételi díjak 8 napon belüli átutalása érdekében értesítést küldünk.
 • Nyomatékosan kérjük, hogy az átutalásnál a regisztrációs számra hivatkozni szíveskedjenek.
 • Az adótörvények értelmében a részvételi díjról előlegszámlát állítunk ki, melyet a „Megrendelés visszaigazoló” levelünkkel egyidőben megküldünk a résztvevőknek. A rendezvény lebonyolítását követően minden résztvevőnek elkészítjük és kipostázzuk a végszámlát, amely pénzügyi teljesítést csak abban az esetben igényel, ha a megrendelt és a tényleges igénybevett szolgáltatás között eltérés adódik.
 • Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a természetbeni juttatások utáni esetleges adófizetési kötelezettség a megrendelőt terheli.

A konferencia díjai

Az Egészségügy 5 Dimenzióban konferencia díjai az alábbiakat tartalmazzák:

A regisztrációs díj tartalmazza:

 • a teljes szakmai programon való részvételt,
 • a konferencia anyagait (regisztrációs kártya, prospektus, információs anyagok)

A regisztrációs díjakon felüli szolgáltatásokat (szállás, étkezés, parkolás, társasági programok) a résztvevő által megrendelt és a szervezők által visszaigazolt igényeknek megfelelően teljesítjük.

Étkezés:

 • Ebéd: az erre a célra rendszeresített tikett ellenében a szálloda közelében lévő étteremben büféebéd formájában vehető igénybe, az étterem által kínált bőséges és széleskörű választékból. Igyekeztünk a programok között kellő időt biztosítani a nyugodt, kényelmes étkezésekre. Az étterem 12-14.30h-ig áll vendégeink rendelkezésükre.
 • Az ebédhez tartozik személyenként egy kávé, valamint egy üveg ásványvíz, vagy az Ön személyes választása esetén egy üdítőital. A kávét és üdítőitalt az ott lévő felszolgálóktól kérni, rendelni kell!

Szállás, parkolás:

 • A ENSANA Haealth Spa Resort Margitsziget ­**** kategóriájának megfelelően az ország egyik legszínvonalasabb szállodája, mely a Margitsziget páratlan szépségű természeti környezetét, a szabadidő aktív eltöltésére szolgáló Wellness centrumát és minden igényt kielégítő infrastruktúráját kínálja fel vendégei számára. / A Wellnes centrum használati-díját a szállás árak tartalmazzák./ Ajánljuk, hogy használja ki alaposan a szálloda kivételes adottságait.
 • Kétágyas elhelyezésnél lehetőség van szobatársának előzetes megnevezésére. Amennyiben ezzel a lehetőséggel nem kíván élni, az elosztást a szervezők végzik.
 • A szobákat érkezési nap de. 11 h-tól lehet elfoglalni és távozási napon 12 h-ig kell elhagyni! Távozáskor - kérjük-, rendezze esetleges mini bár- és pay TV számláját is a recepciónál.
 • Kérjük, ne feledje belépési időt jelző parkoló-céduláját a szálloda recepciónál lebélyegeztetni, a fizető kapunál ennek bemutatása kötelező.
 • A szállást nem igénylő vendégeink gépkocsijának parkoltatása díjfizetés ellenében történik, ami történhet helyben készpénzzel fizetve, vagy előre, a jelentkezési lapon igényelt (színes) parkolójegyének felhasználásával. Távozáskor a beléptető automatától kapott, időpont megjelölést tartalmazó parkoló cédulát kérjük a parkolójegyével együtt a szálloda recepciónál lebélyegeztetni és a fizetőkapunál leadni! Parkolójegy hiányában a parkolási díj helyszíni megfizetése kötelező.

Danubius Health Spa Resort Hotel Margitsziget

Lemondás és módosítás:

 • A jelentkezési lapon megadott igények lemondását kizárólag írásban, az Önkormányzati Egészségügyi Napok címére eljuttatva tudjuk elfogadni.
 • Lemondás esetén a befizetett díjakat nem áll módunkban visszafizetni.
 • A jelentkezési lapon leadott igények módosítását csak írásban tudjuk elfogadni. Az ebből adódó díjkülönbözetek kiszámításánál a módosítás feladásának napja a döntő.

A jelentkezési lapok weben, faxon, e-mail-en, postai úton történő elküldésével jelezhetik részvételi szándékukat a konferenciánk iránt érdeklődök. A jelentkezési lapok, a konferencia tervezett témakörei a honlapunkon www.oen.hu elérhetők, ahol a rendezvénnyel kapcsolatos összes fontos információ (étkezés, társasági program, szállás, parkolás, stb.) is megtalálható.

Szeretettel várjuk a konferencián!

Budapest, 2020. július 22.

Tisztelettel: a Szervező Bizottság

Konferencia adatai:

Konferencia címe: Egészségügy 5 Dimenzióban konferencia
Időpont: 2020. szeptember 01.
Helyszín:  Danubius Health Spa Resort Hotel Margitsziget
Ország: Magyarország, Budapest
Kontakt személy:  Dr. Kovács Zoltán
Telefon: 20/9833-071
e-mail: konferencia@oen.hu

A konferencia szervező bizottsága:

ÖEN Szervező Bizottság: 1111 Budapest, Bicskei u. 5-7 A I/3
Partnerség Egészséges Társadalmunkért - Közéleti Társaság
Elnök: Dr. Kovács Zoltán

Szakmai Tanácsadó Testület:

Elnök:
Dr Rácz Jenő korábbi egészségügyi miniszter, és a Magyar Kórházszövetség volt elnöke, korábbi kórház főigazgató-főorvos

Tagok:
Dr Endrei Dóra a PTE Klinikai Központ általános főigazgató-helyettese
Dr Lehoczky Péter a Medicina 2000 Poliklinikai és Járóbeteg-szakellátási Szövetség korábbi elnöke
Dr Selmeczi Kamill az Alapellátó Orvosok Országos Szövetségének elnöke